License key is invalid. Please update the license key or contact site administrator for support. EaterDeals.ro - Reduceri, vouchere, oferte si promotii!

Viziteaza orasul tau


Subscrie

  • Alege tara dvs. * :
  • Alege statul * :
  • Alege un oras * :
  • Adresa email * :
  • Limba email * :

Termeni & Politica de Confidentialitate

TERMENI & POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Acceptul utilizatorului
Accesand si utilizand website-ul www.Eaterdeals.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si S.C. Eater Internet Corp. S.R.L., detinatorul www.Eaterdeals.ro sunt inlocuite prin prevederile acestor Termeni si Conditii.

2. Drepturi de autor
www.Eaterdeals.ro detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Website, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. Toate marcile si logourile sunt detinute de catre www.Eaterdeals.ro si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in niciun mod.

3. Conditii de utilizare
www.Eaterdeals.ro nu garanteaza ca Website-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin virusi sau alte informatii cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Website-ul pe riscul propriu, S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Website sau al actualizarii diverselor pagini ale Website-ului. www.Eaterdeals.ro nu isi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe Website.

4. Securitate
La utilizarea Website-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. in cazul in care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.Eaterdeals.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.

5. Dobandirea Voucherelor
Modalitatea de cumparare a unui Voucher pe www.Eaterdeals.ro:

* Selectati butonul Cumpara Oferta de pe pagina ofertei.
* Alegeti numarul dorit de vouchere, fiind logat in contul propriu.
* Introduceti-va numele beneficiarului voucherelor si selectati metoda de plata, apoi apasati butonul Mai Departe
* Acceptarea contractului de vanzare-cumparare de catre www.Eaterdeals.ro se face prin confirmare sub forma transmiterii codului Voucherului prin e-mail sau ramburs.
* Daca dupa expirarea timpului de vanzare impus se obtine numarul minim de participanti si am inregistrat cu succes plata dvs., va transmitem Voucherul prin e-mail. De asemenea il veti putea vizualiza si pe contul dvs de pe www.Eaterdeals.ro
* Tipariti Voucherul si valorificati-l la partenerul corespunzator.

6. Instructiuni cu privire la revocare
6.1. Dreptul de revocare
In cazul in care Utilizatorul care a cumparat un voucher doreste sa renunte la cumparare poate sa o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea voucherului in scris (prin email la office@eaterdeals.ro). S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. va returna Utilizatorului banii care corespund valorii voucher-ului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii, iar Utilizatorului i se va anula voucherul. Dupa trecerea termenului de mai sus -de 10 zile- Utilizatorul nu are dreptul sa solicite returnarea banilor de la www.Eaterdeals.ro, acesta nemaiavand nicio obligatie fata de Utilizator. Termenul de 10 zile este conform cu art. 7 din Ordonanta Guvernului 130/2000, iar aceasta poate fi citita aici.
Revocarea se va adresa catre www.Eaterdeals.ro.
Voucherele achizitionate de pe www.Eaterdeals.ro prin metoda de plata SMS pot fi revocate, insa contravaloarea platita nu poate fi restituita din cauza structurii colaborarii cu respectivele companii care furnizeaza acest serviciu. In cazul in care Utilizatorul doreste sa renunte la voucher in termenul legal de 10 zile, acestuia i se pot furniza credite de o valoare egala cu cea a platii efectuate prin SMS. Aceasta este singura metoda de a anula voucherele achizitionate prin aceasta metoda de plata.

7. Durata de vanzare a Voucherelor
Durata de vanzare a unui Voucher este limitata si stabilita de www.Eaterdeals.ro individual pentru fiecare oferta. Dupa expirarea termenului cumpararea nu mai este posibila.

8. Conditia de perfectare a vanzarii Voucherului/Plata
8.1. Daca pentru oferta respectiva nu se obtine numarul minim de participanti, nu se perfecteaza contractul de vanzare-cumparare Voucher si nici contul sau cardul dvs. de credit nu este debitat.
8.2. Vanzarea Voucher-ului se perfecteaza numai daca www.Eaterdeals.ro a putut inregistra cu succes plata dvs. Daca plata esueaza la prima incercare (de ex. deoarece contul indicat nu exista, nu are acoperire, numarul cardului de credit este gresit sau cardul de credit este la limita),nici vanzarea Voucherului nu se realizeaza.
8.3. Plata din partea clientului se face numai daca se obtine numarul minim de participanti.

9. Transmiterea Vocherelor/Acordarea drepturilor asupra Voucherului
9.1. Dupa cumpararea reusita, Voucherul este transmis pe e-mail la adresa pe care ati indicat-o in procedura de comanda. Transmiterea Voucherului se face de indata ce plata este inregistrata in contul nostru.
9.2. Toate Voucherele sunt prevazute cu un cod distinct si unic de identificare pe care partenerul le confrunta la incasarea Voucherului cu lista pe care o detine furnizata de catre www.Eaterdeals.ro.Voucherul este transmisibil ( in cazul in care termenii voucherului nu specifica alte conditii). Multiplicarea, editarea sau manipularea Voucherelor nu este permisa. www.Eaterdeals.ro isi rezerva dreptul ca in caz de suspiciuni intemeiate de multiplicare nepermisa sa transmita datele stocate partenerului respectiv si sa initieze demersurile legale.
9.3. Daca nu se precizeaza altceva, orice Voucher poate fi utilizat la partener o singura data in cursul unei vizite la restaurant sau la magazin sau la un alt eveniment (sau la achizitionarea unui alt produs). Daca valoarea Voucherului nu este consumata in totalitate sau serviciul nu este utilizat integral, diferenta neutilizata se pierde. Restituirea nu este posibila.
9.4. Daca nu se precizeaza altceva, Voucherul nu confera dreptul de solicitare a serviciilor sau de dobandire a produselor la un anumit moment de timp. Recomandam deci ca momentul prestarii serviciului sa se convina individual cu partenerul.
9.5. Daca pe Voucher este indicat un termen de valabilitate, acesta poate fi incasat la partener numai in acest termen de valabilitate. Daca clientul nu incaseaza Voucherul in interiorul termenului de valabilitate, acesta se considera pierdut.

10. Garantie/Raspundere
10.1. www.Eaterdeals.ro nu garanteaza faptul ca partenerul incaseaza Voucherul, adica presteaza serviciile mentionate in acestea, daca i-l prezentati anterior prestarii serviciului. La un asemenea rar incident, www.Eaterdeals.ro va face toate eforturile pentru solutionarea problemei.
10.2. www.Eaterdeals.ro nu-si asuma raspunderea pentru produsele dobandite de la partener sau serviciile solicitate. Serviciul mentionat in Voucher e prestat de partenerul respectiv fata de client in nume si pe cont propriu, motiv pentru care www.Eaterdeals.ro nu raspunde fata de client pentru incalcarea obligatiilor de catre partener in prestarea serviciului.
10.3. Daca la incasarea Voucherului sau prestarea serviciului intervin probleme, www.Eaterdeals.ro va incerca sa gaseasca o solutie. In acest caz va rugam sa ne scrieti un e-mail la www.Eaterdeals.ro sau sa ne contactati telefonic.

11 . Notificari pentru utilizatori
Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra astfel incat procesul de achizitie al voucherelor sa poata avea loc
- sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.
Utilizatorii www.Eaterdeals.ro pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Website-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale www.Eaterdeals.ro sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. www.Eaterdeals.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
In cazul in care achizitionarea ofertei are loc prin alta metoda decat cardul de credit/debit, utilizatorul va suporta orice alte cheltuieli ce tin de livrarea voucher-ului.

12. Acord comercial
Toate voucherele printate de pe Website sau e-mail, sau oricare alte site-uri asociate cu S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. (denumite colectiv „Vouchere” ) sunt vouchere promotionale care pot fi cumparate de la comerciantii care participa pe www.Eaterdeals.ro, pentru produse sau servicii la un pret redus fata de cel actual. Plasand o comanda pentru un Voucher de la un comerciant prin www.Eaterdeals.ro, faceti o oferta de a cumpara voucherele selectate respectand termenii si conditiile mentionate mai jos, precum si conditiile mentionate in pagina de prezentare a fiecarei oferta in parte. Este necesar sa creati un cont pentru a putea cumpara orice voucher. Acest lucru este necesar pentru a va putea pune la dispozitie voucherul pentru a fi printat, pentru a vedea ce cumparaturi ati avut in trecut, pentru a va modifica preferintele si pentru a asigura utilizarea Voucherului.
Voucherul pe care il cumparati de la www.Eaterdeals.ro poate fi rascumparat pentru bunuri si servicii de catre Comerciant. Comerciantul, nu S.C. Eater Internet Corp. S.R.L., este vanzatorul voucherelor si bunurile si serviciile si este singur responsabil pentru rascumpararea oricarui voucher cumparat de dumneavoastra S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. pune la dispozitie un Voucher care poate fi rascumparat doar pentru aceleasi servicii sau bunuri din partea Comerciantului.

13. Termeni aditionali si conditii pentru toate Voucherele puse la dispozitie de S.C. Eater Internet Corp. S.R.L.
Toate vouchere intra sub incidenta termenilor si conditiilor prezente aici in acestii termeni sau conditii. Comerciantul/ Beneficiarul estei cel care ofera voucherele, vand bunurile sau serviciile pe care le cumparati, S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. fiind cei care le pun la dispozitia serviciul de distribuire a acestora.
Prin accesarea www.Eaterdeals.ro si prin acceptarea acestor termeni si conditii, dvs. derogati S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. si toti angajatii sai de vreo cerere, obligatie, dauna, leziune cauzata de sau in legatura cu orice omisiune a Comerciantului in legatura cu un Voucher sau cu serviciile / bunurile puse la dispozitie. Voucherele pentru Comercianti sunt rascumparabile in intregime o singura data si nu pot fi rascumparate de mai multe ori.

14. Confidentialitate
S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor Website-ului.S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

15. Revizuirea acestor Termeni si Conditii
S.C. Eater Internet Corp. S.R.L., in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.Eaterdeals.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a Website-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

16. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
Acesti Termeni si Conditii si utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul Website-ului sau in cazul disputelor in care acesti Termeni si Conditii si/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Politica de Confidentialitate si Protectia Datelor

Politica de Confidentialitate „asa cum este” se aplica site-ului www.eaterdeals.ro
Noi recunoastem si respectam importanta protejarii confidentialitatii vizitatorilor site-ului nostru www.eaterdeals.ro

Protectia Datelor si Informatiile Personale
Avem nevoie sa colectam anumite detalii personale si/sau ale companiei atunci cand va inregistrati sau postati un anunt la noi, pentru a va facilita serviciile disponibile pe site-ul nostru. Acestea pot include numele/denumirea, adresa/sediul, numarul de telefon, adresa de e-mail si alte informatii de baza.
Toate aceste informatii vor fi tinute de www.eaterdeals.ro folosind masurile de securitate adecvate asigurarii celor mai inalte niveluri de securitate, integritate si confidentialitate.
Prin inregistrarile detaliilor dvs pe web site, consimtiti sa va contactam prin e-mail, telefon sau posta, cu informatii relevante referitoare la serviciile de pe site-urile noastre.
Noi nu vindem si nici nu inchiriem date ce ajuta la identificarea unei persoane, unei terte parti. Nu va putem asigura ca datele dvs personale nu vor fi niciodatadezvaluite in alte moduri decat cele descrise de noi in Politica de Confidentialitate, si asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, ( fara a limita cele afirmate anterior ) putem fi fortati sa dezvaluim anumite informatii Guvernului sau unor terte parti in anumite circumstante, sau pot fi cazuri cand o terta parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

Protectia Datelor Personale
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi fie prin posta scrisa la adresa S.C. Eater Internet Corp. S.R.L., str. Matei Voievod nr. 29, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea “Pentru EaterDeals.ro”, fie prin email la adresa office@eaterdeals.ro.
S.C. Eater Internet Corp. S.R.L. este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 23299.

Date Tehnice
Ne rezervam dreptul da a colecta date tehnice despre tipul software-ului de browser web sau a sistemului de operare pe care il folositi, avand scopul de a urmari utilizarea site-ului sau imbunatatirea serviciului oferit prin site-ul nostru. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va identifica pe dvs personal.
Vom putea, de asemenea, sa plasam o “cookie” pe hard disk-ul dvs. Pentru a ne ajuta sa va identificam atunci cand va introduceti pe site, in asa fel incat preferintele dvs pot fi stocate si vor putea fi utilizate in aceste scopuri. Va puteti indeparta acele ”cookie” din calculatorul dvs oricand si puteti alege sa dezactivati “cookies” prin setarile browser-ului dvs de internet.

Parola. Detalii de Contact
Exceptie facand cele mentionate in aceasta rubrica, nu puteti dezvalui parola dvs. unei terte parti nici sa o impartiti cu o terta parte. Daca nu mai aveti control asupra parolei dvs. pierdeti controlul asupra informatiilor dvs si puteti suporta consecintele unor actiuni interpretate ca fiind ale dvs.
Sunteti de acord cu respectarea datelor personale ale celorlalti clienti/utilizatori pe care le obtineti prin site-ul nostru sau printr-o tranzactie sau comunicare; de aceea noi va oferim dreptul de a utiliza aceste informatii numai pentru: (a) comunicari care nu reprezinta mesaje comerciale nesolicitate, si (b) in orice alt scop pentru care un astfel de utilizator opteaza, dar numai dupa ce a expus clar acest scop.
Ne rezervam dreptul de a imbunatati sau modifica aceasta declaratie de confidentialitate oricand si ca raspuns la schimbarile aduse legislatiilor aplicabile de confidentialitate si de protectie a datelor.
Prezenta Politica de Confidentialitate poate fi modificata oricand, in orice mod, fara nicio instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de clienti/utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia in cuprinsul Politicii de Confidentialitate.