License key is invalid. Please update the license key or contact site administrator for support. EaterDeals.ro - Reduceri, vouchere, oferte si promotii!

Viziteaza orasul tau


Subscrie

  • Alege tara dvs. * :
  • Alege statul * :
  • Alege un oras * :
  • Adresa email * :
  • Limba email * :

Intrebari Frecvente

INTREBARI FRECVENTE

1. Cum cumpar o oferta?
Apesi pe "Cumpara Oferta", intri in contul tau daca nu esti deja logat, dupa care alegi modalitate de plata. Poti plati prin card, prin SMS, ramburs prin curierii EaterDeals sau prin transfer bancar direct in bancile noastre! Plasezi comanda si gata!

2. Ce se intampla daca nu se activeaza oferta?
Atunci tu nu mai beneficiezi de reducere iar banii raman pe cardul tau, comanda ta fiind anulata. In general ofertele se activeaza devreme pe EaterDeals!

3. In cat timp primesc voucherele dupa ce am facut comanda?
Voucherele sunt trimise in mod normal imediat ce comanda a fost plasata. Uneori pot exista intarzieri de 30-60 de minute. Pentru metoda de plata prin ramburs, voucherul va ajunge la tine in 24-48 de ore.

4. Cum si cand pot folosi voucherul primit?
Voucherul il poti folosi direct la partenerul care a oferit reducerea. Toate detaliile partenerului sunt trecute in oferta pe care ai cumparat-o. Poti folosi voucherul tau pana la data mentionata la fiecare oferta in parte.

5. In cat timp pot returna voucherele neutilizate?
Voucherele nevalorificate pot fi returnate catre EaterDeals in termen de maximum 10 zile, iar noi iti vom returna banii.

Nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta? Contacteaza-ne!