License key is invalid. Please update the license key or contact site administrator for support. Despre EaterDeals.ro

Viziteaza orasul tau


Subscrie

  • Alege tara dvs. * :
  • Alege statul * :
  • Alege un oras * :
  • Adresa email * :
  • Limba email * :

Despre Noi

 

 Cine suntem?

Site-ul romano-american www.eaterdeals.ro este un site de reduceri care iti permite sa te bucuri de cele mai bune oferte! EaterDeals face parte din familia de site-uri EATER, membra a Proiectului “The Synergy Webs USA 2011” pe langa familiile de site-uri Builders si Fair, cu un numar activ de peste 40 de site-uri din domenii precum constructii, divertisment, arta, livrare mancare, anunturi, rezervari, reviste si motoare de cautare. Printre site-urile membre ale Familiei EATER regasim: eater.ro, eaterbooking.ro, eaterlunch.ro, eaterfresh.ro, eaterlunch.ro, pizzas.ro, eaterchef.ro, eatermagazine.ro si eatermagazine.com.
Cu oferte unice si diverse în fiecare zi, ne inspiram clientii sa descopere o lume vasta a reducerilor, de la restaurante si evenimente la care mergi impreuna cu intreaga familie, pana la vacantele in jurul lumii.

La noi este locul perfect unde poti beneficia de cele mai tari reduceri din orasul tau!


Restaurante:

Stim cat iti place viata, iti place sa iesi in oras, sa mancanci si sa te simti bine impreuna cu prietenii.
Si iti mai place un lucru, sa platesti cat mai putin pentru asta. Pentru tine am adunat cele mai bune oferte si reduceri la restaurantele tale preferate: meniuri lunch, bussines, meniuri party, platouri .... Avem de toate!

 

Timp Liber:

Intra zilnic pe site-ul nostru, unde te asteapta o lume incendiara plina de reduceri surpriza. Cu noi cumperi buuuun, muuult si ieftin! Oferte de reduceri spectaculoase la concerte, excursii, evenimente si multe altele ... sa te tot bucuri cu toata familia!

 

Turism

Pregatim zilnic cele mai tari oferte si reduceri de turism!
Profita de ofertele exclusive si reducerile noastre la sejururi & vacante in tara si in afara, oferte last minute si nu numai! Cu noi ... lumea e a ta! / Cu noi ... lumea devine aventura ta!

 

Rent a car!


Mult asteptatele reduceri si ofertele speciale au venit si pentru rent a car! Ai la dispozitie preturi low cost pentru cele mai bune servicii de rent a car din tara!


Familia EATER: